Shijo
KOSOVËN

“Bashkatdhetarët në Kuvend”

Rreth 170 bashkatdhetarë vizituan Kuvendin

Në kuadër të aktivitetit tradicional “Bashkatdhetarët në Kuvend”, Kuvendi i Republikës së Kosovës edhe këtë vit ka hapur dyert për bashkatdhetarët të cilët gjenden për pushime në Kosovë.

Në ditën e parë të këtij aktiviteti rreth 170 bashkatdhetarë vizituan institucionin më të lartë përfaqësues, duke u njohur nga afër me punën dhe mënyrën e funksionimit të tij.

Gjatë qëndrimit në hapësirat e Kuvendit bashkatdhetarët u pritën nga deputetë dhe zyrtarë të administratës.

Dyert e Kuvendit do të jenë të hapura edhe të martën, më 25 korrik, nga ora 8:00 – 16:00.

Lajmet tjera:

image0
362253517_677018867802430_2636526580034596917_n
Komunat-58
Anibar, Shijo Kosovën

Bashkëatdhetaret ne Institucione

Ekskurzione natyrore apo kulturore

Kampet verore dhe dimërore për të rinjtë nga diaspora

Festivale apo punëtori kulturore

Konsultime Publike