Shijo
KOSOVËN

Festivali Ballkanik i Folklorit të Valleve – “Opoja Vallëzon”

Dragash, 19 – 22 korrik

Ky festival i dedikohet diasporës e cila në masë të madhe ndodhet për pushime në vendlindje. Në këtë festival marrin pjesë shoqëri nga Kosova, Shqipëria, Bullgaria, Polonia, Rumania, Turqia, dhe Maqedonia.

Lajmet tjera:

image0
362253517_677018867802430_2636526580034596917_n
Komunat-58
Anibar, Shijo Kosovën

Bashkëatdhetaret ne Institucione

Ekskurzione natyrore apo kulturore

Kampet verore dhe dimërore për të rinjtë nga diaspora

Festivale apo punëtori kulturore

Konsultime Publike