Shijo
KOSOVËN

Etno Fest

Kukaj, Prishtinë

13-20 gusht

Etno Fest, i themeluar ne 2009, është një ngjarje kulturore qe mbahet në fshatin Kukaj. Festivali ka një karakter multimedial, me tre programe të bazuara në traditë: shfaqje teatrale, ekspozita, koncerte, rite arkaike dhe shfaqje bashkëkohore me një përmbajtje të bazuar në traditë.

Ky festival do të përfshij këto aktivitete:

  • Shfaqje teatrale, 
  • Ekspozita,
  • Koncerte, 
  • Rite arkaike 
  • Shfaqje bashkëkohore me një përmbajtje të bazuar në traditë

Për më shumë informata na kontaktoni në email adresën tonë [email protected]

Eventet e tjera në të njejtën kategori:

lalalal
363416105_609329688048970_3277387019730284577_n
Metamorphosis Walks - visual
Galeria 17
FACEBOOK-EVENT-COVER-AB-22-5-2023-22-1-scaled
Ngjarjet Kulturore-04
Ngjarjet Kulturore-05
Komunat-06
Ngjarjet Kulturore-06
Komunat-04
Ngjarjet Kulturore-07
Ngjarjet Kulturore-03
Ngjarjet Kulturore-08
Art Without Limit-06
Art Without Limit-05
Art Without Limit-04
Art Without Limit-03
Ngjarjet Kulturore-20
Ngjarjet Kulturore-19
Festivalet-15
Ngjarjet Kulturore-02
Festivalet-12
Ngjarjet Kulturore-18 (1)
Festivalet-10
Ngjarjet Kulturore-01
Komunat-58
Komunat-58
Komunat-49
Komunat-48
Ngjarjet Kulturore-12
Komunat-46
Komunat-45
Komunat-44
Komunat-43
Ngjarjet Kulturore-17 (1)
Ngjarjet Kulturore-16
Ngjarjet Kulturore-15
Ngjarjet Kulturore-13
Ngjarjet Kulturore-13
Art Without Limit-01
Art Without Limit-02
Komunat-02
Festivalet-14
Komunat-01
Festivalet-03
Anibar, Shijo Kosovën

Bashkëatdhetaret ne Institucione

Ekskurzione natyrore apo kulturore

Kampet verore dhe dimërore për të rinjtë nga diaspora

Festivale apo punëtori kulturore

Konsultime Publike