Shijo
KOSOVËN

Festivali i filmit “PriFilm Fest”

Prishtinë, 12 – 17 shtator

Edicioni i 15

Festivali PriFilm prezanton prodhime të rëndësishme ndërkombëtare të kinemasë, jo vetëm brenda Ballkanit, por edhe më gjërë, duke sjellë në qendër të vëmendjes industrinë e filmit kosovar. Që nga themelimi i tij, menjëherë pas pavarësisë së Kosovës, festivali i është përkushtuar promovimit të imazhit artistik dhe kulturor të vendit. Në çdo edicion, ai paraqet koleksione të veçanta filmash që trajtojnë tema të të drejtave të njeriut, tolerancës dhe përfshirjes së komuniteteve të margjinalizuara. PriFilm Festival qëndron si festivali i vetëm në Ballkan që kuron një grup specifik filmash me temë LGBTQ.

Merr më shumë informata këtu

Eventet e tjera në të njejtën kategori:

lalalal
363416105_609329688048970_3277387019730284577_n
Metamorphosis Walks - visual
Galeria 17
FACEBOOK-EVENT-COVER-AB-22-5-2023-22-1-scaled
Ngjarjet Kulturore-04
Ngjarjet Kulturore-05
Komunat-06
Ngjarjet Kulturore-06
Komunat-04
Ngjarjet Kulturore-07
Ngjarjet Kulturore-03
Ngjarjet Kulturore-08
Art Without Limit-06
Art Without Limit-05
Art Without Limit-04
Art Without Limit-03
Ngjarjet Kulturore-20
Ngjarjet Kulturore-19
Festivalet-15
Ngjarjet Kulturore-02
Festivalet-12
Ngjarjet Kulturore-18 (1)
Festivalet-10
Ngjarjet Kulturore-01
Komunat-58
Komunat-58
Komunat-49
Komunat-48
Ngjarjet Kulturore-12
Komunat-46
Komunat-45
Komunat-44
Komunat-43
Ngjarjet Kulturore-17 (1)
Ngjarjet Kulturore-16
Ngjarjet Kulturore-15
Ngjarjet Kulturore-13
Ngjarjet Kulturore-13
Art Without Limit-01
Art Without Limit-02
Komunat-02
Festivalet-14
Komunat-01
Festivalet-03
Anibar, Shijo Kosovën

Bashkëatdhetaret ne Institucione

Ekskurzione natyrore apo kulturore

Kampet verore dhe dimërore për të rinjtë nga diaspora

Festivale apo punëtori kulturore

Konsultime Publike