Shijo
KOSOVËN

Festivali i verës “Hardh Fest”

Rahovec, 1-3 shtator

Edicioni i 21

Që nga themelimi i festivalit ne 2001, “Hardh Fest” është një nga ngjarjet më të rëndësishme në Komunën e Rahovecit dhe ka për qëllim promovimin e vlerave të rajoneve vreshtare të Kosovës dhe prodhimeve të tyre. Slogani i këtij viti është: “PREK n’RRUSH, SHIJO n’VEN”. Koncepti i sloganit të sivjetshëm qëndron në thirrjen e festivalit për turisitët vendor dhe ndërkombëtarë që të vijnë dhe të prekin historinë mijëvjeçare të hardhisë në Rahovec; të prekin vet hardhinë e kultivuar nga vreshtarët.

Merr më shumë informata këtu ose në faqen tonë të Facebook-ut. Për më shumë mund të na kontaktoni ne email adresën tonë [email protected].

Eventet e tjera në të njejtën kategori:

lalalal
363416105_609329688048970_3277387019730284577_n
Metamorphosis Walks - visual
Galeria 17
FACEBOOK-EVENT-COVER-AB-22-5-2023-22-1-scaled
Ngjarjet Kulturore-04
Ngjarjet Kulturore-05
Komunat-06
Ngjarjet Kulturore-06
Komunat-04
Ngjarjet Kulturore-07
Ngjarjet Kulturore-03
Ngjarjet Kulturore-08
Art Without Limit-06
Art Without Limit-05
Art Without Limit-04
Art Without Limit-03
Ngjarjet Kulturore-20
Ngjarjet Kulturore-19
Festivalet-15
Ngjarjet Kulturore-02
Festivalet-12
Ngjarjet Kulturore-18 (1)
Festivalet-10
Ngjarjet Kulturore-01
Komunat-58
Komunat-58
Komunat-49
Komunat-48
Ngjarjet Kulturore-12
Komunat-46
Komunat-45
Komunat-44
Komunat-43
Ngjarjet Kulturore-17 (1)
Ngjarjet Kulturore-16
Ngjarjet Kulturore-15
Ngjarjet Kulturore-13
Ngjarjet Kulturore-13
Art Without Limit-01
Art Without Limit-02
Komunat-02
Festivalet-14
Komunat-01
Festivalet-03
Anibar, Shijo Kosovën

Bashkëatdhetaret ne Institucione

Ekskurzione natyrore apo kulturore

Kampet verore dhe dimërore për të rinjtë nga diaspora

Festivale apo punëtori kulturore

Konsultime Publike