Shijo
KOSOVËN

Anibar, Shijo Kosovën

Festivali Ndërkombëtar i Animacionit “Anibar”

Pejë, 17-23 korrik

Edicioni i 14

Anibar mbledh tregimtarë, animatorë, muzikantë, ilustrues, stilistë dhe krijues të të gjitha llojeve të animacionit për të festuar gjatë një jave. Ky festival shërben si pikë takimi për krijuesit e animacionit nga e gjithë bota dhe iu mundëson atyre të njihen me njëri-tjetrin dhe të shkëmbejnë njohuri.

Merr më shumë informata këtu

Lajmet tjera:

image0
362253517_677018867802430_2636526580034596917_n
Komunat-58
Anibar, Shijo Kosovën

Bashkëatdhetaret ne Institucione

Ekskurzione natyrore apo kulturore

Kampet verore dhe dimërore për të rinjtë nga diaspora

Festivale apo punëtori kulturore

Konsultime Publike