Shijo
KOSOVËN

Festivali Ndërkombëtar i Filmit Dokumentar dhe të Shkurtër “DokuFest”

Prizren, 4-12 gusht

Edicioni i 22

DokuFest është festivali më i madh i dokumentarit dhe filmit të shkurtër në Kosovë. Filloi në vitin 2002 me synim të promovimit të jetës kulturore dhe rigjallërimit të kinemasë në Prizren dhe u kthye në një festival ndërkombëtar.

Festivali përfshin nëntë ditë emocionuese të mbushura me ngjarje magjepsëse, duke përfshirë ekspozita fotografike dokumentare, debate tërheqëse, klasa master informative dhe performanca të gjalla muzikore.

Ceremonia e hapjes do të mbahet me 4 gusht duke filluar nga ora 19:00 në Kinemanë LUMBARDHI në Prizren. 

Merr më shumë informata këtu

Eventet e tjera në të njejtën kategori:

lalalal
363416105_609329688048970_3277387019730284577_n
Metamorphosis Walks - visual
Galeria 17
FACEBOOK-EVENT-COVER-AB-22-5-2023-22-1-scaled
Ngjarjet Kulturore-04
Ngjarjet Kulturore-05
Komunat-06
Ngjarjet Kulturore-06
Komunat-04
Ngjarjet Kulturore-07
Ngjarjet Kulturore-03
Ngjarjet Kulturore-08
Art Without Limit-06
Art Without Limit-05
Art Without Limit-04
Art Without Limit-03
Ngjarjet Kulturore-20
Ngjarjet Kulturore-19
Festivalet-15
Ngjarjet Kulturore-02
Festivalet-12
Ngjarjet Kulturore-18 (1)
Festivalet-10
Ngjarjet Kulturore-01
Komunat-58
Komunat-58
Komunat-49
Komunat-48
Ngjarjet Kulturore-12
Komunat-46
Komunat-45
Komunat-44
Komunat-43
Ngjarjet Kulturore-17 (1)
Ngjarjet Kulturore-16
Ngjarjet Kulturore-15
Ngjarjet Kulturore-13
Ngjarjet Kulturore-13
Art Without Limit-01
Art Without Limit-02
Komunat-02
Festivalet-14
Komunat-01
Festivalet-03
Anibar, Shijo Kosovën

Bashkëatdhetaret ne Institucione

Ekskurzione natyrore apo kulturore

Kampet verore dhe dimërore për të rinjtë nga diaspora

Festivale apo punëtori kulturore

Konsultime Publike