Shijo
KOSOVËN

Koncerti “Summer Fest”

Bulevardi i qytetit, Kamenicë

28 & 29 korrik, @ 20:00

Ky festival do të jetë një mënyrë e shkëlqyer për të shfaqur kulturën e gjallë të Kamenicës dhe për të tërhequr vizitorë nga rajone të tjera. Në festival ofrohen një sërë aktivitetesh dhe argëtim për të gjitha moshat.

Gjatë ditës shitësit vendas, artistët, zejtarët dhe fermerët do të marrin promovojnë dhe shesin produktet. Do të ketë edhe tenda (kënde) për pije dhe ushqim. Gjithashtu do të ketë aktivitete shtesë, si lojëra konkurruese për t’i mbajtur pjesëmarrësit të angazhuar dhe të argëtuar.

Eventet e tjera në të njejtën kategori:

lalalal
363416105_609329688048970_3277387019730284577_n
Metamorphosis Walks - visual
Galeria 17
FACEBOOK-EVENT-COVER-AB-22-5-2023-22-1-scaled
Ngjarjet Kulturore-04
Ngjarjet Kulturore-05
Komunat-06
Ngjarjet Kulturore-06
Komunat-04
Ngjarjet Kulturore-07
Ngjarjet Kulturore-03
Ngjarjet Kulturore-08
Art Without Limit-06
Art Without Limit-05
Art Without Limit-04
Art Without Limit-03
Ngjarjet Kulturore-20
Ngjarjet Kulturore-19
Festivalet-15
Ngjarjet Kulturore-02
Festivalet-12
Ngjarjet Kulturore-18 (1)
Festivalet-10
Ngjarjet Kulturore-01
Komunat-58
Komunat-58
Komunat-49
Komunat-48
Ngjarjet Kulturore-12
Komunat-46
Komunat-45
Komunat-44
Komunat-43
Ngjarjet Kulturore-17 (1)
Ngjarjet Kulturore-16
Ngjarjet Kulturore-15
Ngjarjet Kulturore-13
Ngjarjet Kulturore-13
Art Without Limit-01
Art Without Limit-02
Komunat-02
Festivalet-14
Komunat-01
Festivalet-03
Anibar, Shijo Kosovën

Bashkëatdhetaret ne Institucione

Ekskurzione natyrore apo kulturore

Kampet verore dhe dimërore për të rinjtë nga diaspora

Festivale apo punëtori kulturore

Konsultime Publike