Shijo
KOSOVËN

Mbrëmje madhështore, yjet e artit operistik në Prishtinë

Sonte, skena gjigante në Sheshin Skënderbeu ishte vendtakimi i yjeve të njohur të operës. Gala mbrëmja ‘Ramë Lahaj & Friends’ ishte një udhëtim magjik muzikor.

Programi qendror i këtij edicioni të Rame Lahaj International Opera Festival bëri bashkë dirigjentin Pier Giorgio Morandi, shoqëruar nga Filharmonia e Kosovës, Ramë Lahaj – tenor, Yulia Suleimanova – soprano, Alessandro Safina – tenor dhe Massimo Cavalletti – bariton. 

Mbështetja e organizimeve të tilla është kontribut i drejtpërdrejtë në promovimin e trashëgimisë muzikore shqiptare. Në të njëjtën kohë, po mbështesim e zhvillojmë talentët e rinj.️

Faleminderit të gjithë qytetarëve dhe bashkatdhetarëve që morën pjesë, dhe në veçanti artistëve për emocionet që na dhuruan.

Lajmet tjera:

image0
362253517_677018867802430_2636526580034596917_n
Komunat-58
Anibar, Shijo Kosovën

Bashkëatdhetaret ne Institucione

Ekskurzione natyrore apo kulturore

Kampet verore dhe dimërore për të rinjtë nga diaspora

Festivale apo punëtori kulturore

Konsultime Publike