Shijo
KOSOVËN

NGJARJET

Bashkatdhetarët në Institucione

Poster-02
361584514_675224911315159_8448233137485346031_n (1)
363338829_790452603085395_3389929617383632607_n
Poster-03

BASHKATDHETARËT NË INSTITUCIONE

Kjo është një nismë e dedikuar për t’iu mundësuar bashkatdhetarëve të takohen dhe të bashkëbisedojnë me përfaqësuesit e institucioneve qendrore dhe lokale gjatë vizitave të tyre në Kosovë. 

Kuvendi i Kosovës do të jetë një pikë e rëndësishme e kësaj vizite, ku bashkatdhetarët do të kenë mundësi të diskutojnë hallet dhe shqetësimet e tyre, dhe gjithashtu të paraqesin kërkesat e tyre direkte te deputetët. Ne jemi të bindur se kjo do të ndihmojë në forcimin e bashkëpunimit dhe në rritjen e transparencës midis institucioneve dhe qytetarëve të Kosovës jashtë vendit.


Bashkëatdhetaret ne Institucione

Ekskurzione natyrore apo kulturore

Kampet verore dhe dimërore për të rinjtë nga diaspora

Festivale apo punëtori kulturore

Konsultime Publike