Shijo
KOSOVËN

Mbrëmje madhështore, yjet e artit operistik në Prishtinë
Sonte, skena gjigante në Sheshin Skënderbeu ishte vendtakimi i yjeve të njohur të operës. Gala mbrëmja...
image0
362253517_677018867802430_2636526580034596917_n
Komunat-58
Anibar, Shijo Kosovën

Bashkëatdhetaret ne Institucione

Ekskurzione natyrore apo kulturore

Kampet verore dhe dimërore për të rinjtë nga diaspora

Festivale apo punëtori kulturore

Konsultime Publike