Shijo
KOSOVËN

Posta për Diasporën

Posta e Kosovës vazhdon të jetë një qendër e komunikimit dhe shërbimit për qytetarët e Kosovës dhe më tej. Si pjesë e përkushtimit për të arritur sa më afër tek bashkatdhetarët tanë në mbarë botën, Posta ka lansuar një sesion të jashtëzakonshëm të pullës postare me emrin “Shijo Kosovën”. Kjo nismë përfaqëson frymën dhe bukurinë e Kosovës, duke e bërë atë pjesë të komunikimit tuaj me të afërmit dhe miqtë. 

Gjatë kampeve verore dhe dimërore, Posta do të jetë prezente me Postën Mobile, ku të rinjtë do të kenë mundësi të shkruajnë letra dhe t’i dërgojnë ato në vendet ku ata dëshirojnë. “Shijo Kosovën” do të jehojë përtej kufijve të Kosovës.  

Për më shumë informata, klikoni në linkun: https://postakosoves.com/filatelia/pullat-postare/

Bashkëatdhetaret ne Institucione

Ekskurzione natyrore apo kulturore

Kampet verore dhe dimërore për të rinjtë nga diaspora

Festivale apo punëtori kulturore

Konsultime Publike