Shijo
KOSOVËN

Pritja e bashkatdhetarëve nga Rilindja

Holli i objektit Rilindje, Prishtinë

7 gusht

Të hënën me datë 7 gusht, me fillim nga ora 12:00, ftoheni të merrni pjesë në këtë aktivitet i cili organizohet në kuadër të ‘Shijo Kosovën’.
Të pranishëm në këtë ngjarje do të jenë: Albulena Haxhiu, Ministre e Drejtësis, Fikrim Damka, Ministër i Zhvillimit Rajonal si dhe zëvendësministrat Liza Gashi, Blerim Sallahu, Vigan Qorrolli, Bardhyl Dobra, Almir Veliji, Ali Tafarshiku.

Bashkëatdhetaret ne Institucione

Ekskurzione natyrore apo kulturore

Kampet verore dhe dimërore për të rinjtë nga diaspora

Festivale apo punëtori kulturore

Konsultime Publike