Shijo
KOSOVËN

Vala për Diasporën

Telekomi i Kosovës, një nga ofruesit kryesor të shërbimeve të telekomunikacionit në Kosovë, ka krijuar një ofertë të veçantë për bashkatdhetarët tanë që do të qëndrojnë këtë verë për pushime në Kosovë. Pakoja e quajtur “SIM Diaspora” ofron 30 GB internet, komunikim pa limit me Vala dhe numra fiks, 500 minuta kombëtare dhe të gjitha këto ofrohen përgjatë një muaji.

Me moton “Për bashkatdhetarët tanë! Nga Vala e Kosovës.”, edhe Telekomi i Kosovës angazhohet për diasporën dukë bërë që bashkatdhetarët të shijojnë Kosovën me shërbimet e këtij institucioni publik të Kosovës.

Për më shumë informata, klikoni në linkun: https://kosovotelecom.com/privat/me-mbushje/oferta-pako/pakot-diaspora-2/

Bashkëatdhetaret ne Institucione

Ekskurzione natyrore apo kulturore

Kampet verore dhe dimërore për të rinjtë nga diaspora

Festivale apo punëtori kulturore

Konsultime Publike