Shijo
KOSOVËN

HIGH SCARDUS ULTRA

Prizren, Kosova – Kodra e Diellit, Maqedoni e Veriut
2 Shtator
Ultra Maratona e Vrapimit në shtegun malor “HIGH SCARDUS ULTRA”, në Malet e Sharrit në mes Republikës së Kosovës dhe Maqedonisë Veriut

1. BEAR TRAIL 22K, 2 Shtator 2023.
Fillimi dhe mbarimi në qytetin e Prizrenit. Nisja prej Prizrenit – Shadervan ora 09:00

2. EAGLE ULTRA 52K, 2 Shtator 2023.
Fillimi dhe mbarimi në Prizren. Nisja prej Prizrenit – Shadervan ora 07:00

3. HIGH SCARDUL ULTRA 70K, 2 Shtator 2023.
Fillimi nga Kodra e Diellit, Maqedoni Veriore, në ora 07:00 dhe përfundimi në qendër të
qytetit Prizren.

Për më shumë informacione klikoni këtu.

Eventet e tjera në të njejtën kategori:

Poster_03.08
Poster-01
Komunat-05
Lumbardhi-01
Ngjarjet Kulturore-09
Ngjarjet Kulturore-10 (1)
Ngjarjet Kulturore-11
Poster-02

Bashkëatdhetaret ne Institucione

Ekskurzione natyrore apo kulturore

Kampet verore dhe dimërore për të rinjtë nga diaspora

Festivale apo punëtori kulturore

Konsultime Publike