Shijo
KOSOVËN

“Merre shokun”

Suharekë, 29 – 30 korrik

Përmes projektit synohet të promovohen kapacitetet turistike si turizmi malor dhe ekoturizmi i bjeshkëve të Suharekës. Bashkatdhetarët inkurajohen të sjellin shokë/shoqe të huaja për të vizituar vendin e tyre të origjinës.

Organizohen aktivitete të ndryshme si hiking, camping, Off-Roads / Motocross, etj.

Eventet e tjera në të njejtën kategori:

Poster_03.08
Poster-01
Komunat-05
Lumbardhi-01
Ngjarjet Kulturore-09
Ngjarjet Kulturore-10 (1)
Ngjarjet Kulturore-11
Poster-02

Bashkëatdhetaret ne Institucione

Ekskurzione natyrore apo kulturore

Kampet verore dhe dimërore për të rinjtë nga diaspora

Festivale apo punëtori kulturore

Konsultime Publike