Shijo
KOSOVËN

Moto Fest

Klubi i Motoristëve të Veteranëve, Shtime
6 gusht, @ 19:00

Aktiviteti fillon nga Stadiumi i Qytetit dhe përfundon me një koktej rasti për të gjithë pjesëmarrësit.

Eventet e tjera në të njejtën kategori:

Poster_03.08
Poster-01
Komunat-05
Lumbardhi-01
Ngjarjet Kulturore-09
Ngjarjet Kulturore-10 (1)
Ngjarjet Kulturore-11
Poster-02

Bashkëatdhetaret ne Institucione

Ekskurzione natyrore apo kulturore

Kampet verore dhe dimërore për të rinjtë nga diaspora

Festivale apo punëtori kulturore

Konsultime Publike