Shijo
KOSOVËN

Hiking në Ferizaj

Ferizaj

30 korrik @ 07:00

Shoqëritë bjeshkatare të Ferizajt dhe Drejtoria për Kulturë, Rini dhe Sport organizojnë hiking në Ferizaj.

Eventet e tjera në të njejtën kategori:

Poster_03.08
Poster-01
Komunat-05
Lumbardhi-01
Ngjarjet Kulturore-09
Ngjarjet Kulturore-10 (1)
Ngjarjet Kulturore-11
Poster-02

Bashkëatdhetaret ne Institucione

Ekskurzione natyrore apo kulturore

Kampet verore dhe dimërore për të rinjtë nga diaspora

Festivale apo punëtori kulturore

Konsultime Publike