Shijo
KOSOVËN

“7 Mrekullitë e Botës” – BONEVET

Prishtinë, 14 – 18 gusht

Në këtë kamp, fëmijët do të kenë mundësinë të udhëtojnë rreth botës nga hapësirat e BONEVET. Përmes artit, punëdores dhe lojërave të shumta, fëmijët do të njoftohen me vendet, monumentet dhe kulturat e ndryshme të botës. 

Përveç përfitimit të njohurive të reja, fëmijët po ashtu do të zhvillojnë mendimin kreativ, aftësitë bashkëpunuese, prezantuese dhe organizative. Mes tjerash, ata do të zhvillojnë imagjinatën e tyre dhe të argëtohen njëkohësisht.

Për më shumë informacione dhe regjistrim, vizitoni linkun.

Eventet e tjera në të njejtën kategori:

1
Poster_03.08
Toka-02
31.07
31.07
ETEA-02
31.07
Bonervet-07
Bonervet-08
31.07
Bonervet-06
Bonervet-04
31.07
YMCA-04
YMCA-03
YMCA-02
YMCA-01
VKBIK-03
Kampet-01
CHwB Kosova-01
Toka-01
Kampet-02
VKBIK-02-1-2
Komunat-56
Bonervet-05
Bonervet-04
Bonervet-03
Kampet-03
ETEA-01 (1)

Bashkëatdhetaret ne Institucione

Ekskurzione natyrore apo kulturore

Kampet verore dhe dimërore për të rinjtë nga diaspora

Festivale apo punëtori kulturore

Konsultime Publike