Shijo
KOSOVËN

Kampi Veror “Java e Lojërave” – BONEVET

Gjakovë, 14 – 18 gusht

Kampi Veror në BONEVET përmban javë argëtimi, shoqërimi dhe mësimi përmes lojës, për moshat 5-11 vjeç.

Kjo javë e Kampit Veror do të jetë kombinimi më i qëlluar i argëtimit dhe krijimit, ku me anë të materialeve dhe pajisjeve dixhitale fëmijët do të jenë të angazhuar në realizimin praktik të lojërave interaktive dhe edukative. Kjo javë ofron një gamë të gjerë aktivitetesh të ndryshme të dizajnuara që të luhen në ambiente të hapura ose në natyrë dhe kërkojnë angazhim aktiv.

Për më shumë informacione dhe regjistrim, vizitoni linkun.

Eventet e tjera në të njejtën kategori:

1
Poster_03.08
Toka-02
31.07
31.07
ETEA-02
31.07
Bonervet-07
Bonervet-08
31.07
Bonervet-06
Bonervet-04
31.07
YMCA-04
YMCA-03
YMCA-02
YMCA-01
VKBIK-03
Kampet-01
CHwB Kosova-01
Toka-01
Kampet-02
VKBIK-02-1-2
Komunat-56
Bonervet-05
Bonervet-04
Bonervet-03
Kampet-03
ETEA-01 (1)

Bashkëatdhetaret ne Institucione

Ekskurzione natyrore apo kulturore

Kampet verore dhe dimërore për të rinjtë nga diaspora

Festivale apo punëtori kulturore

Konsultime Publike