Shijo
KOSOVËN

BON Art n’Verë – BONEVET Gjakova

Gjakovë, 31 korrik – 4 gusht


Kampi Veror në BONEVET përmban javë argëtimi, shoqërimi dhe mësimi përmes lojës, për moshat 5-11 vjeç.

BON Art n’Verë ka për qëllim të ekspozoj fëmijët në sa më shumë fusha të artit, në mënyrë qe t’u ipet atyre një hapësirë për të shprehur kreativitetin e tyre. Çdo ditë e kampit do të fokusohet në një disiplinë, duke filluar nga ato më të zakonshmet si piktura dhe duke vazhduar tek ato si grafiti dhe skulpturat abstrakte dhe muzika.

Për më shumë informacione dhe regjistrim, vizitoni linkun.

Eventet e tjera në të njejtën kategori:

1
Poster_03.08
Toka-02
31.07
31.07
ETEA-02
31.07
Bonervet-07
Bonervet-08
31.07
Bonervet-06
Bonervet-04
31.07
YMCA-04
YMCA-03
YMCA-02
YMCA-01
VKBIK-03
Kampet-01
CHwB Kosova-01
Toka-01
Kampet-02
VKBIK-02-1-2
Komunat-56
Bonervet-05
Bonervet-04
Bonervet-03
Kampet-03
ETEA-01 (1)

Bashkëatdhetaret ne Institucione

Ekskurzione natyrore apo kulturore

Kampet verore dhe dimërore për të rinjtë nga diaspora

Festivale apo punëtori kulturore

Konsultime Publike