Shijo
KOSOVËN

KAMPI PËRGATITOR I DITËS SË SOLIDARITETIT – TOKA 

TOKA në dhjetor 2023 po organizon Kampin Përgatitor në Kosovë – me transport, akomodim dhe ushqim të mbuluar. Përveq argëtimit në kamp synojmë planifikimin dhe përgatitjen për organizimin e Ditës së Solidaritetit në diasporë. 

Dita e Solidaritetit është partneritet në mes të rinisë dhe bizneseve për të mirë të komunitetit. Të rinjtë punojnë në biznese për një ditë dhe dhurojnë pagën e tyre në Fondin e Ditës së Solidaritetit me të cilin përkrahen kauza rinore të përzgjedhura nga të rinjtë.

Nëse je i/e re nga diaspora, grupmoshës 18-28 vjet kjo thirrje është për ty. 

Apliko deri me 22 tetor – vendet janë të limituara https://shorturl.at/aeimt

Bashkohu në këtë aventurë në dhejtor me të rinj nga diaspora dhe Kosova. 

Eventet e tjera në të njejtën kategori:

1
Poster_03.08
Toka-02
31.07
31.07
ETEA-02
31.07
Bonervet-07
Bonervet-08
31.07
Bonervet-06
Bonervet-04
31.07
YMCA-04
YMCA-03
YMCA-02
YMCA-01
VKBIK-03
Kampet-01
CHwB Kosova-01
Toka-01
Kampet-02
VKBIK-02-1-2
Komunat-56
Bonervet-05
Bonervet-04
Bonervet-03
Kampet-03
ETEA-01 (1)

Bashkëatdhetaret ne Institucione

Ekskurzione natyrore apo kulturore

Kampet verore dhe dimërore për të rinjtë nga diaspora

Festivale apo punëtori kulturore

Konsultime Publike