Shijo
KOSOVËN

Kampi Veror “Një Javë në Gjithësi” – BONEVET

Gjakovë, 7 – 11 gusht

Kampi Veror në BONEVET përmban javë argëtimi, shoqërimi dhe mësimi përmes lojës, për moshat 5-11 vjeç.


Në kampin “Një Javë në Gjithësi” (7-11 gusht), fëmijët do të kenë mundësinë që të udhëtojnë përtej asaj që shohin në qiell. Misioni i kampit është që t’u mundësojë fëmijëve të bëhen astronautë për një javë, ata do të krijojnë qendrën e kontrollit, do bashkëpunojnë për të kaluar teste dhe misione të ndryshme, krijojnë teleskopë për vëzhgim hapësinor dhe do krijojnë vet rrobat e tyre të astronautëve.

Për më shumë informacione dhe regjistrim, vizitoni linkun.

Eventet e tjera në të njejtën kategori:

1
Poster_03.08
Toka-02
31.07
31.07
ETEA-02
31.07
Bonervet-07
Bonervet-08
31.07
Bonervet-06
Bonervet-04
31.07
YMCA-04
YMCA-03
YMCA-02
YMCA-01
VKBIK-03
Kampet-01
CHwB Kosova-01
Toka-01
Kampet-02
VKBIK-02-1-2
Komunat-56
Bonervet-05
Bonervet-04
Bonervet-03
Kampet-03
ETEA-01 (1)

Bashkëatdhetaret ne Institucione

Ekskurzione natyrore apo kulturore

Kampet verore dhe dimërore për të rinjtë nga diaspora

Festivale apo punëtori kulturore

Konsultime Publike