Shijo
KOSOVËN

Kampi TOKA JONË – TOKA

Kampusi Loyola, Prizren, 4 – 9 gusht

Kampi TOKA JONË është një përvojë unike dhe pasuruese për të rinjtë nga diaspora dhe Kosova, mosha 14-16 vjeç, që duan të mësojnë më shumë për kulturën, të krijojnë shoqëri të re, të vizitojnë vende të bukura, dhe të kalojnë gjashtë ditë të paharrueshme brenda një komuniteti që të bën të ndjehesh i/e sigurtë.
Linku për aplikim.

Eventet e tjera në të njejtën kategori:

1
Poster_03.08
Toka-02
31.07
31.07
ETEA-02
31.07
Bonervet-07
Bonervet-08
31.07
Bonervet-06
Bonervet-04
31.07
YMCA-04
YMCA-03
YMCA-02
YMCA-01
VKBIK-03
Kampet-01
CHwB Kosova-01
Toka-01
Kampet-02
VKBIK-02-1-2
Komunat-56
Bonervet-05
Bonervet-04
Bonervet-03
Kampet-03
ETEA-01 (1)

Bashkëatdhetaret ne Institucione

Ekskurzione natyrore apo kulturore

Kampet verore dhe dimërore për të rinjtë nga diaspora

Festivale apo punëtori kulturore

Konsultime Publike