Shijo
KOSOVËN

Kamp Veror“Përtej Kufijve” – MoF

Rugovë, Pejë, 23 – 27 gusht

Në këtë kamp ju do të bashkëpunoni me kolegët tuaj, studentë në Universitetin e Prishtinës duke shkëmbyer idetë dhe përvojat e juaja. Krahas kësaj, një super mentor do të jetë së bashku me ju për t’ju asistuar gjatë kampit.

Ndërsa, ditën e fundit do të keni mundësi që përmes një ekskursioni një ditor të shijoni natyrën e bukur që ofron fshati Rugovë.

E krejt këtë aventurë dhe eksperiencë ju do të keni mundësinë përmes Postës së Kosovës ta dërgoni tek shoku, shoqja apo familja juaj.

Një super mundësi po ju pret! Andaj regjistrohuni në linkun e regjistrimit.

Afati i fundit për aplikim deri me 10 gusht. Mosha 18-24 vjeç.

Eventet e tjera në të njejtën kategori:

1
Poster_03.08
Toka-02
31.07
31.07
ETEA-02
31.07
Bonervet-07
Bonervet-08
31.07
Bonervet-06
Bonervet-04
31.07
YMCA-04
YMCA-03
YMCA-02
YMCA-01
VKBIK-03
Kampet-01
CHwB Kosova-01
Toka-01
Kampet-02
VKBIK-02-1-2
Komunat-56
Bonervet-05
Bonervet-04
Bonervet-03
Kampet-03
ETEA-01 (1)

Bashkëatdhetaret ne Institucione

Ekskurzione natyrore apo kulturore

Kampet verore dhe dimërore për të rinjtë nga diaspora

Festivale apo punëtori kulturore

Konsultime Publike