Shijo
KOSOVËN

“Little Rockstars” – BONEVET

Prishtinë, 7 – 11 gusht

Nëse jeni entuziast të muzikës, atëherë kampi “Little Rockstars” është për ju!

Në kampin Little Rockstars, ne besojmë në fuqinë transformuese të muzikës. Kampi është krijuar për të ofruar një përvojë argëtuese dhe gjithëpërfshirëse ku kampistët mund të mësojnë, krijojnë dhe lidhen përmes gjuhës universale të muzikës. Pavarësisht nëse jeni fillestar ose keni tashmë disa aftësi muzikore, kampi ynë mirëpret të gjitha nivelet e aftësive dhe synon të frymëzojë një dashuri të përjetshme për muzikën.

Për më shumë informacione dhe regjistrim, vizitoni linkun.

Eventet e tjera në të njejtën kategori:

1
Poster_03.08
Toka-02
31.07
31.07
ETEA-02
31.07
Bonervet-07
Bonervet-08
31.07
Bonervet-06
Bonervet-04
31.07
YMCA-04
YMCA-03
YMCA-02
YMCA-01
VKBIK-03
Kampet-01
CHwB Kosova-01
Toka-01
Kampet-02
VKBIK-02-1-2
Komunat-56
Bonervet-05
Bonervet-04
Bonervet-03
Kampet-03
ETEA-01 (1)

Bashkëatdhetaret ne Institucione

Ekskurzione natyrore apo kulturore

Kampet verore dhe dimërore për të rinjtë nga diaspora

Festivale apo punëtori kulturore

Konsultime Publike