Shijo
KOSOVËN

INTERNATIONAL SUMMER SCHOOL

Prizren, 31 korrik – 11 gusht
Edicioni i dytë i Shkollën Verore Ndërkombëtare në Prizren (SHVNP 2023). 6 Module të planifikuara  nga 7 njësitë akademike ku do marrin pjesë  një numër i madh i studentëve, vendor dhe ndërkombëtar nga vendet më të ndryshme të botës. Modulet e parapara për këtë vit përmbajnë tema aktuale dhe shumë atraktive, më konkretisht: Të dhënave për inteligjencën e biznesit: perspektivë koduese dhe jo-koduese, financat ndërkombëtare, sfida dhe mundësitë e Blockchain, ligji ndërkombëtar dhe përdorimi i forcës: zhvillimet e fundit, eksplorimi i identiteteve gjuhësore dhe kulturore përmes filmave, matja e qëndrueshmërisë dhe elasticitetit të sistemeve agro-ushqimore, Diskursi dhe Shoqëria: rimendimi i kuadrit të analizës kritike të ligjërimit.

1- Fillimi dhe mbarimi ne qytetin e Prizrenit, Ceremonia e hapjes në hapësirat e Universitetit “Ukshin Hoti” Prizren , ITP (Innovation and Training Park); “International Night” e planikuar të mbahet me datën 09 gusht, nga ora 20:00; Ceremonia përmbyllëse – 11 gusht 2023 

Për më shumë kliko këtu https://www.uni-prizren.com/en/summer-school/

Eventet e tjera në të njejtën kategori:

1
Poster_03.08
Toka-02
31.07
31.07
ETEA-02
31.07
Bonervet-07
Bonervet-08
31.07
Bonervet-06
Bonervet-04
31.07
YMCA-04
YMCA-03
YMCA-02
YMCA-01
VKBIK-03
Kampet-01
CHwB Kosova-01
Toka-01
Kampet-02
VKBIK-02-1-2
Komunat-56
Bonervet-05
Bonervet-04
Bonervet-03
Kampet-03
ETEA-01 (1)

Bashkëatdhetaret ne Institucione

Ekskurzione natyrore apo kulturore

Kampet verore dhe dimërore për të rinjtë nga diaspora

Festivale apo punëtori kulturore

Konsultime Publike