Shijo
KOSOVËN

Flutura Camp for Diaspora Youth

Drenas, 18 – 22 korrik

Drejtoria për Kulturë, Rini dhe Sport në bashkëpunim me Flutura Academy organizon Flutura Camp for Diaspora Youth të moshës 8-15 vjeç. Pjesëmarrja në këto aktivitete është pa pagesë dhe bëhet me qëllimin për të krijuar shoqëri e për të forcuar lidhjen me vendin e tyre amë, përmes kujtimeve të bukura që do të krijojnë në programet tona.

Eventet e tjera në të njejtën kategori:

1
Poster_03.08
Toka-02
31.07
31.07
ETEA-02
31.07
Bonervet-07
Bonervet-08
31.07
Bonervet-06
Bonervet-04
31.07
YMCA-04
YMCA-03
YMCA-02
YMCA-01
VKBIK-03
Kampet-01
CHwB Kosova-01
Toka-01
Kampet-02
VKBIK-02-1-2
Komunat-56
Bonervet-05
Bonervet-04
Bonervet-03
Kampet-03
ETEA-01 (1)

Bashkëatdhetaret ne Institucione

Ekskurzione natyrore apo kulturore

Kampet verore dhe dimërore për të rinjtë nga diaspora

Festivale apo punëtori kulturore

Konsultime Publike