Shijo
KOSOVËN

Shkolla verore e Teach For Kosova

Prishtinë, 10 – 28 korrik (Minimumi i pjesëmarrjes 1 javë, maksimumi 3 javë)

Kjo shkollë ofron një mundësi unike për të rritur nivelin e shkathtësive të nxënësve për të kultivuar kreativitetin e tyre, për të ruajtur identitetin dhe vlerat kombëtare si dhe për të ndërtuar marrëdhënie pozitive mes nxënësve të Kosovës dhe diasporës.

Profesionistë dhe folës inspirues nga Shtetet e Bashkuara, Mbretëria e Bashkuar, dhe Suedia do të marrin pjesë si ligjërues në Institutin Veror dhe  gjithashtu do të mbikqyrin Shkollën Verore bashkë me Fellows të Teach For Kosova. Ndër të tjera, ata do të jenë panelistë në konferencën e planifikuar ku do të diskutohet lidhur me rëndësinë e ruajtjes dhe kultivimit të gjuhës shqipe, identitetit kombëtar dhe rëndësinë e kthimit të të rinjve shqiptarë nga diaspora për të kontribuar në Kosovë.

Linku për aplikim

Merr më shumë informata këtu

Eventet e tjera në të njejtën kategori:

1
Poster_03.08
Toka-02
31.07
31.07
ETEA-02
31.07
Bonervet-07
Bonervet-08
31.07
Bonervet-06
Bonervet-04
31.07
YMCA-04
YMCA-03
YMCA-02
YMCA-01
VKBIK-03
Kampet-01
CHwB Kosova-01
Toka-01
Kampet-02
VKBIK-02-1-2
Komunat-56
Bonervet-05
Bonervet-04
Bonervet-03
Kampet-03
ETEA-01 (1)

Bashkëatdhetaret ne Institucione

Ekskurzione natyrore apo kulturore

Kampet verore dhe dimërore për të rinjtë nga diaspora

Festivale apo punëtori kulturore

Konsultime Publike