Shijo
KOSOVËN

Kampi “STEAM” – BONEVET

Prishtinë, 21 – 25 gusht

Në këtë kamp fëmijët do të kenë mundësinë të provojnë çdo ditë të gjitha nga fushat e STEAM duke përdorur teknologjitë e ndryshme që ofron BONEVET.

Gjatë kësaj jave fëmijët do të krijojnë kompasin magnetik, kodojnë lojën e tyre kompjuterike, projektojnë parashuta, krijojnë skulptura si dhe të testojnë matematikën në një formë tjetër dhe shumë argëtuese.

Edukimi STEAM ju mëson fëmijëve të mendojnë në mënyre kritike dhe si të përdorin kreativitetin e tyre për të bërë zgjidhjen e problemeve.

Për më shumë informacione dhe regjistrim, vizitoni linkun.

Eventet e tjera në të njejtën kategori:

1
Poster_03.08
Toka-02
31.07
31.07
ETEA-02
31.07
Bonervet-07
Bonervet-08
31.07
Bonervet-06
Bonervet-04
31.07
YMCA-04
YMCA-03
YMCA-02
YMCA-01
VKBIK-03
Kampet-01
CHwB Kosova-01
Toka-01
Kampet-02
VKBIK-02-1-2
Komunat-56
Bonervet-05
Bonervet-04
Bonervet-03
Kampet-03
ETEA-01 (1)

Bashkëatdhetaret ne Institucione

Ekskurzione natyrore apo kulturore

Kampet verore dhe dimërore për të rinjtë nga diaspora

Festivale apo punëtori kulturore

Konsultime Publike