Shijo
KOSOVËN

IPKO Foundation & DOKU.TECH

Parku i Inovacionit dhe Trajnimeve, Prizren

5-6 gusht

Nën temën “Ta sjellim të Ardhmen më afër, së bashku”, IPKO Foundation & DOKU.TECH do të kenë në fokus më të lartë ndërthurjen e artit dhe teknologjisë

Në program përfshihen një fjalim kryesor nga profesori i Arteve, Medias dhe  Inxhinierisë dhe Inxhinierisë Elektrike (ECEE), Pavan Turaga, nga Universiteti i Arizonës në temën e ndërlidhjes së inteligjencës artificiale dhe industrisë kreative; një panel diskutimi në temën “Nxitja e përfaqësimit të grave në botën e Inteligjencës Artificiale” dhe punëtoritë 

Eventet e tjera në të njejtën kategori:

1
Poster_03.08
Toka-02
31.07
31.07
ETEA-02
31.07
Bonervet-07
Bonervet-08
31.07
Bonervet-06
Bonervet-04
31.07
YMCA-04
YMCA-03
YMCA-02
YMCA-01
VKBIK-03
Kampet-01
CHwB Kosova-01
Toka-01
Kampet-02
VKBIK-02-1-2
Komunat-56
Bonervet-05
Bonervet-04
Bonervet-03
Kampet-03
ETEA-01 (1)

Bashkëatdhetaret ne Institucione

Ekskurzione natyrore apo kulturore

Kampet verore dhe dimërore për të rinjtë nga diaspora

Festivale apo punëtori kulturore

Konsultime Publike